Moa.fetkossa.se

Hihihhhihihihiihii nu är jag lite gladare igen! höhöh tog typ 10 min. :)

För snart blir jag en Fetkossa! :) (Tog lite tid innan jag kunde bestämma mig om jag ville byta eller inte.. Men va fan? bara att köra! Eller? (:

Ska bli spännande att se hur jag får ihop designen.. jag som ber om hjälp nu.. Men de ska nog fixa sig! :)

Nya namnet kommer troligtvis att bli "Moa.fetkossa.se" Var ju bara tvungen att ta det imed att man aldrig kan ta sitt namn helt så upp och ner när de gäller andra sidor de är ju alltid upptagna! Denna gången är jag den jävlen som tagit det! ;D









Emo-dag

Usch..

Känner mig Emo idag :/ wäääh

Eller jag bara blev på emo humör helt plöstligt.. Känner bara för att gräva ner mig right now x) höhöhö.. Stackars mig va. :)

Nejmen, vill bara bort ifrån denna jävla hålan! Vill ha gått ut ur Gymasiet nu?! och dragit här ifrån fort som möjligt till exempel Kalmar eller Växjö och börja plugga där! MEN NEJ! Två år till får man stå ut med lilla äckelhålan Ronneby! ;D "Välkommen till "staden" där alla är inavlade och allmänt lustiga! :)" Blöööö, visst verkar jag vara på bra humör.. :)

Tror dock inte jag är ensam om dessa åsikterna.. :) eller? ALLA älskar väl RONNEBY?!..

Nejmen, jag gillar faktiskt Ronneby på ett sätt. Man är liksom hemma här, man vet vart allt finns, man vet vilka alla är, man kan säga att man vet vart man står om ni fattar? Man vågar gå på stan mitt i natten osv, på ett sätt som jag inte tror jag skulle våga någon annan stanns. Men samtidigt usch vad jag hatar Ronneby.

MEN! nu ska jag sluta att leka Emo och gå och göra något annat! Är bara att acceptera att man har två hela år kvar här.. helt enkelt. :)







Btw..


Ska troligtvis byta ifrån "Blogg.se" till "Fetkossa.se" höhöhöh

Tycker ni att jag ska behålla namnet "Baralillamoa" ?

Jag har ju haft namnet i en evighet.. Tror jag började använda det i typ 6an.. x)

Men har inte en anning om vad jag annars skulle kunna heta för roligt.. Några förslag? :)

Skulle vara jätte tacksam om folk verkligen hjälpte mig, för är ganska trött på mitt namn.. Inga förslag är dåliga! ;) Just bring it on! ;)







Gårdagen och dagen ;)


Nemen hallå :)


Gårdagen: Jag hjälpte som sagt Rickard att flytta igår, asså shit de var jobbigt! Först skulle vi hämta hans nya sängar på Jysk.. och jag BÄRDE! upp dem för alla de trapporna nästan själv! bbuhuuuu! (2 trappor typ x) och nej jag bar dem verkligen inte själv hiihhiihhihihi bara nästan.)

Sen skulle vi lasta hela jävla släpet med all hans skit (Ursäkta uttrycket men satan vad massa skit människan har.) Sprang iallafall som en galning, sen skulle vi ju göra om att ingen (y) wiihoo höhöhh. De ska ju in i lägenheten också.. Men då hade vi iallafall lite hjälp. :) Så vi var klara med att lasta in vid åtta tiden, så då kopplade vi in Tv:en och kollade på Idol :)

Men vi sprang typ som galningar i pauserna och fixade och hade oss. (Lägger upp bilder när allt är på sin plats, kommer bli super fint!) Vi stack där ifrån vid elva tiden och då var nästan alla lådor upppackade och sängramen var monterad och sängen bäddad och allt. Så tycker vi var jävligt flitiga faktiskt! :D När jag kom hemma vid halv tolv tiden så däckade jag dirren, därför jag inte skrev något igår.

Nu vet ni hur awesome jag är på att flytta iallafall! ;)

Nu strax kommer babyy så ska vi till Jysk och hämta hans Soffa som skulle kommit igår.. men som inte gjorde det! -.- Sen ska vi fortsätta att "flytta" grejjer. Så kanske inte blir något mer inlägg idag de beror på om han har internet och de åter stå att se! :P Hoppas att det finns och fungerar! :)







Nickelback - This Afternoon


Nickelback <3






PUSS ;D

Hej allaihopa! ;)

Jag kom hem för en stund sedan, och har bara suttit här och kollat runt en stund, och nu busar jag med lilla Tabbz. :D Underbara lilla sak! Men nu blir det inte mer med det, ska jag slänga mig vid Tv:en med en panpizza och kolla på "Svenska New-york fruar" som jag spelade in för typ en vecka sedan.. -.-''

Sen efter det ska jag hjälpa babyy att flytta! :D Dock är jag väldigt trött, men endå taggad! (a) Att springa fram och tillbaka i en trappa känns så himmla uppfriskande på något sätt! x) Näe men, de blir ju fint när vi är klara! så man får väl se det på det viset. :)


RUUUUMMMPPAA! :D






Slappisdag :)

Hej allihopa ;D

Fy fan denna dagen har endast tillbringats till att slappa! Så sjukt skönt!

Kommit hem ifrån stan nyss med, Rickard har shoppat kattmat, mycket intressant? x) hhöhö

Nu ska vi slänga oss och kolla på film! och jag har bestämt film (mohaha) "hundpensionatet" den låter inte allt för rolig kanske.. Men har sett den en gång innan och då vet jag att jag älskade den! Så måste se den igen och se ifall den är lika bra nu! ;D

Sen efter det blir det att gå bort till Rickards mamma och käka middag, som vi har blivit bjudna till. Och som sagt man tackar ju aldrig nej till mat!









Lite random-bilder :)


TACO <3


hihiihi söt Tabby lekte med Stina :D As gulligt, de nosade på varandra (aa)


=D


Fy fan! mamma fick för sig att hon skulle ha typ chilli i tacon.. och dum som ja är tog jag skiten med händerna när jag skulle smaka och se ifall det var gott.. Jo sen efter maten så klikade jag mig såklart i ögat.. INTE så smart! i helvete vad det sved, det känndes fan som om det brann i ögonen! stod med huvudet i kranen i typ 10 min :(


Just a small town girl, livin' in a lonely world







Tror inte Lina gillar Tabby.. :(










Madeleine Finck-Björgen ;D


Hahhaha! Är fan kär i hennes personlighet!







Jag får lov att be om ursäkt igen! :) (a)

Hejhallå! ;D

Får be om ursökt för att jag inte uppdaterade igår heller.. hihi..
Men jag kan garantera er om att jag lever. :)

Igår hann jag inte mer än hem några min, sen stack jag till Cindy en runda. Jag var verkligen död också, så jag orkade inte sätta mig och skriva.. (a) Varit en väldigt lång vecka också faktiskt, även om vi hade studiedag i måndags så har jag varit helt död! tisdag-onsdag målade vi det sista i Uf-rummen, sen hela torsdagen var vi på Ikea med klassen, som dock var väldigt trevligt. :P Men endå trött av att blev man endå. Igår hade jag vanliga lektoner hela dagen så himmla kul asså. Samt att vi hade värsta provet på Antiken i svenskan. Men men tänker vila upp mig rejälv idag kan jag ju garantera! :)

Sen bjöd ju gårdagen på lite fest med, kvällen var lite upp och ner. Men stundvis mycket trevlig, dock hände lite saker som gjorde att jag gick hem tidigt.. Var väl hemma vid halv ett tiden och däckade dirket :) Dock typ det bästa när man festar att det tar fan inte ens 10 sec innan man somnar när man kommer hem. :) 
(jag glömde såklart att ta bilder, som vanligt. Måste bättra mig med det! ;D)

Idag vaknade jag runt tio tiden, satte mig och snackade lite med mamma en stund. Sen slängde jag mig vid Tv:en och kollade på Idol-avsnittet ifrån igår (a) som mamma spelade in åt mig. :) Och de sista sög verkligen! med de tre tjejerna, varför tog dem med super skelarn?! jag kan fan inte ens kolla på henne utan att garva. x) förlåt inget illa menat emot folk som skelar men hennes är ju ah.. bara för mycket..

Jag hade helst velat se både Jamilla och Madeleine i kvalet.. men om jag måste välja så vill jag nog att Madeleine ska komma med, hon sprider sån fruktansvärd glädje asså, helst sjukt. Tycker dem behöver ha med en sån solstråle! :)

Nu håller jag och babyys på att laga tacos, är sjukt hungrig typ inte ätit något alls idag. Så tacos passar perfekt just nu! Hörs senare! :)







Tabbz! :D

Asså hon är så sjukt söt! Tror jag dör :) (Btw, hon ser mycket större ut på bilderna än hon igentligen är.. Hon är seriöst max 22-23 cm lång)

CP liten :D


Bus, inte äta på min mobil :D


Awww


Populäraste leksaken :P


Visst har hon fina färger :) ? hon är typ hälften "rödrandig" och andra hälften "svart/brun randig" hihi. Jätte sött på frambenen för den ena är oragne och den andra svart :D


DAMN!


PUSS ;* på dig Tabbz! :)







HELLOOW :)

Hejhejhejhej

Blev ingen uppdatering igår.. Jag hade verkligen ingen möjlighet till det alls.. Efter jag slutade igår så åkte jag in till karlskrona och skulle försöka hitta en vinterjacka, hade dem några? Nej.. Inte någon stanns fanns det vinterjackor. Men men det kommer väl in snart om man har tur, sen åkte jag och babyy hem med hans mamma.

Så var jag hemma cirka en kvart, och sen bar det iväg till "älmhult" för att hämta Tabby! :D fast de var en bit längre än till älmhult faktiskt, blocket annonsen var lite lustig.:s 

Men vi kom fram iallafall, fast de tog typ ifrån klockan sju till klockan elva på kvällen att ta sig fram och tillbaka (fast då var faktiskt ett donken besök inräcknat) så vi säger att själva resan fram och tebax tog cirka 3 timmar och 40 min. Vi hade räknat med mycket mindre tid, blocket visade att de skulle ta cirka en timme fram, jo tack! x) 

Dock hade vi inte tänkt på att de var typ skogsväg hela vägen dit så man fick köra skit sakta för älgarna och alla andra skabbiga stora djur som gillar att springa ut på vägarana när det är mörkt ute. -.-'' Som jag sa i bilden "Varför kan ingen lära älgarna att titta sig för innan de går över vägen?" Rickard hade inget direkt svar på det *hihihhi* (a) Men jag tycker de borde starta en älgskola eller något! hihhiih :D Shit vad smart jag är? eller :)

Nu ska jag välja ut några bilder på Tabby och lägga upp, har runt 300 st redan.. hihi, men jag lovar er att jag inte ska lägga upp alla! ;)








Lång dag imorgon :P

Näe nu tänker jag gå och lägga mig :)

Lång dag imorgon, först gå i skolan ifrån 08:10 till 15:30 *jobbigt* :(
Sen typ stressa till tågstationen för att åka in till karlskrona, och försöka hitta en vinter jacka.. 

Efter det hem igen.. snabbt.. 

Men sen.. så ska jag och babyy till.. Älmhult..
För att hämta Tabby! :D Awesome! :)

hihihi så söt är hon! :D Eller ah hoppas hon är de, in real life.. också.. :s Men de måste hon vara! :)

Puss & sovgott allt! :)








Svart på vitt?

Här får ni det Svart på Vitt!

Den rödgröna regeringsplattformen är presenterad. Vi tar ansvar för framtiden. Sverige ska tillbaka till överskott i de offentliga finanserna. För en ny rödgrön regering står jämlikheten i fokus. 

Priset för regeringens skattesänkarpolitik är en farligt hög ungdomsarbetslöshet och cirka 25 000 försvunna jobb i skola, vård och omsorg. Nu vill de borgerliga fortsätta på den inslagna vägen i fyra år till. Det skulle leda till att Sverige slits isär och på så sätt äventyras de långsiktiga förutsättningarna för jobb och tillväxt.

Sverige behöver en ny färdriktning. Vi väljer nya jobb istället för klyftor. Vi väljer bättre skola, vård och omsorg istället för skattesänkningar för dem som tjänar mest. Vi väljer aktivt klimatarbete istället för passivitet. Vilket Sverige väljer du?

Nya jobb och stark ekonomi eller skattesänkningar till varje pris?

I en ny rödgrön regering vill vi:

  • Ta Sverige tillbaka till överskott i de offentliga finanserna
  • Skapa 100 000 nya jobb, praktik- och utbildningsplatser
  • Slopa arbetsgivaravgiften för arbetsgivare som anställer unga utan jobb
  • Förbättra villkoren för småföretag genom sänkta socialavgifter, sänkt moms i restaurangbranschen och ökad tillgång till riskkapital
  • Skapa en effektiv a-kassa som alla har råd att vara med i och som ger en rimlig inkomsttrygghet. Stärka rätten till trygga jobb och fasta anställningar.


Välfärd i världsklass eller skattesänkningar till varje pris?

I en ny rödgrön regering vill vi:

  • Investera minst 12 miljarder mer i skola, vård och omsorg
  • Sänka maxtaxan i förskolan med 360 kronor för första barnet och 240 kronor för andra – det vill säga 600 kronor för en tvåbarnsfamilj
  • Anställa 6 000 fler lärare i grundskolan
  • Genomföra ett kompetenslyft i förskolan och sätta upp ett nytt mål om max fem barn per anställd i förskolan
  • Avskaffa pensionärsskatten. Pension är uppskjuten lön. All inkomst av tjänst ska beskattas lika
  • Vård efter behov, inga gräddfiler. Fler hemläkarbilar, närakuter och kvällsöppna vårdcentraler. Fri tandvård för personer upp till 25 år
  • Stupstocken i sjukförsäkringen ska avskaffas. Utförsäkrade som behöver det ska återförsäkras. Ersättningen för sjukskrivna ska förbättras. Ingen blir frisk av att bli fattig.


Klimatsmart Sverige eller skattesänkningar till varje pris?


I en ny rödgrön regering vill vi:

  • Investera 100 miljarder i infrastruktur, kollektivtrafik och höghastighetståg
  • Behålla ROT-avdraget hela mandatperioden och utvidga det med en klimatbonus
  • Införa ett klimatavdrag så att fastighetsavgiften tas bort i tre år för de hushåll som investerar i sin bostad och sänker energiförbrukningen med 30 procent
  • Nytt Klimatinvesteringsprogram – för att stimulera lokalt klimatarbete
  • Stöd till dem som vill göra om sin bensinbil till en miljöbil







BLÄ!

Wiho äntligen hemma! :D
- 1
- 2
- 3
nu är lyckan över :(

Blir att sitta här några min och te det lite lugnt sen är det bara att kasta sig i sängen med Svenska bökerna! :( Prov på fredag på en massa antik shit.. orkar verkligen inte läsa på skiten, men har man något val? hmm, nej inte om man inte vill sluta på typ gatan. -.-'' Speciellt nu när Alliansen antagligen kommer leda sverige igen.. WHIHO.. NEJ verkligen inte whiho!

Hörs sen snyggon ;*





Lite bilder :)

Bilder ifrån i lördags, Håkans inflyttningsfest! :)




=D




-.-''


<3


Haha vad sägs som denna Ida :D (a)











Hihihihehheihi

Ida  ([email protected]) om Lite allt möjligt :):
Lägg inte upp några fula nu på mej Moa =)

Svar: Nejdå.. (a) hehiho


Josefine Karlsson
om Filmtime:
Denna filmen är asbra!

Svar: Ja det var den verkligen! :P






Filmtime

"Godmorgon" alla :)

Kanske inte är så mycket morgon längre,mer eftermiddag men endå. Idag sov jag länge, första gången sedan typ sommarlovet. As skönt bara ligga i sängen och dregla *hihi*.

Men nu ska jag käka lite frukost, och håller jag på att ladda hem en film som verkar as bra! Måste sen den när den är hemma om några min! Awesome

The Back-up Plan







TABBY :D

Hihi Rickard har tingat en katt nu! :D TABBY! :D


Visst är hon söt! :D






Lite allt möjligt :)

God morgon :)

Gårdagen blev lyckad, mycket trevligt var det! :) (Lägger upp bilder senare, för en gång skull tog jag några bilder iallafall)

Babyy och jag gick upp jätte tidigt idag med, typ klockan tio *suck*. Jag som behövde sova igentligen, men det är en himmla tur att det är studiedag imorgon. Så jag kan sova hela dagen imorgon istället. :)

Nu snart ska jag och Rickard dra ut till hans pappa på hasslö och äta middag där, som har blivit nästan en vana på söndagar. Men det är ju mycket trevligt så det gör ju mig absolut inget! (a) Mat tackar man såklart aldrig nej till! iallafall inte jag.

Ah sen blev det ju ett väldigt litet inlägg efter vi kommit hem ifrån Ikea igår. En sak kan jag ju säga de blev en hel del mer än vad han/vi tänkt oss. Rickard har ju redan i princip allt, imed att han bodde i lund innan när han pluggade, så man kan ju tänka sig att han redan hade allt.. Men icke! Han brände ytterligare 3000 spen på massa små plock. Men det mesta var ytliga saker som kommer att synas och göra lägenheten finare, han köpte nästan inget inte tråk som ex bestick och sådant som bara ligger i en låda endå. Så jag skulle nog säga att det mesta var bra köp! :) lite onödigt skit åker alltid med när man är på Ikea, det hör till! Sen utöver det så var det ju sängramen som saknades till lägenheten så de köpte han med en! JÄTTE fin är den, kommer bli super mysigt sovrummet! :) gillar! (a)


Den är ännu finare i verkligheten, blir en helt annan sak då! :)






STRESS? :)

HEMMA ifrån Ikea! Har varit en jätte mysig dag och Rickard har handlat hur mycket som helst. x) Men hinner inte skriva mer för nu ska jag fixa mig och sen vidare till kallinge för fest!

PUSS ;*

Lite kommentarer

Postat av: Ricky (Spännande det dära med att rösta!)
Hihihi lätt att det blir lite stökigt där vi är ;)

Svar:
haha ja de blir ju det x) 


Postat av: Emmeli
(Hemma igen :))
ska rickard köpa den söta katten? =)vad roligt att han köpte hela affen när han typ inte ville från början. xD kul att han spendera sina pengar på bra saker iaf. =) hoppas ni hade kul på ikea. <3

Svar: Nja blir nog inte det, imed att han inte kan flytta in förens den första. :P Men han hittar nog någon annan jätte söt! Hahha ja du skulle sett han idag på Ikea då.. hihi nu är han nog snart pank :D Han har iallafall allt nu! :) Lägenheten kommer bli så sjukt fin! :)


Postat av: Emmeli
(FÄRDIG! :))
vad bra det blev. supersöt är stina. =)

Svar: Tack, ja hon är jätte söt! :D


Postat av: Emmeli
(*HAHA!* ?)
hon var ju helt klart coolast på hela idol! älskar verkligen hennes skratt sen. xD sååååå jävla störd!

Svar: hmmm ja störd var hon iallafall! kan man ju lugnt konstatera! x)






Godmorgon :)

Är lite stressad vi ska snart dra oss ut i bilen och vidare till Ikea. :) ´

Men ska försöka skriva något eller några inlägg ifrån Rickard mobil :P Men dem blir inte långa kan jag ju säga. Ett rent helvete att skriva på den jävla telefonen! :D

Ahja puss på er alla sötnosar! :)






Godnatt :)

Nej nu blir det att sova, ska upp klockan nio imorgon.. ROLIGT!

Ska nämligen till Ikea med babyy :) mysmys

Sleep tight 


<3 lovelovelove 

(hihi bara för allas intresse så bara ska jag jobba på Ikea någon gång i mitt liv, det är bara något jag har som ett måste! på min typ "ska någon gång" lista, or something! (a) )






FÄRDIG! :)

Awesome!


Såhär såg det ut innan, inte så snyggt x) Speciellt med de otroligt fina akvariet (y) (Dock ser det skabbigare ut på bilden, imed att vi typ tömt dem på saker osv)


Lite snyggare iallafall! :) Och mycket mindre är dem med, de andra två var typ enorma båda två. Den ena som faktiskt var en "gnagarbur" var nog till marsvin igentligen.. Så lite onödigt att ha en sån bamsebur till en liten mini hamster.


De första Stina kollar in.. är.. såklart maten! (FETTO)


- Ååh det här var spännande! o.o







Hemma igen :)

Blev en hel del inhandlat för Rickards del x)

Först var vi på Jysk och så handlade han en ny soffa, samt två nya sängar. :) Awesome!

Sen skulle han handla "lite" katt saker så han hade de nu innan han flyttar in..
Ja.. nu kan jag fastslå vid att Rickard verkligen vill ha en egen katt! Han köpte fan hela affären.. typ..

Såhär sa snillet med : "Jag måste ha en korg för nu ska det storhandlas!" 

Jag efter ett tag.. : "Du kanske skulle tagit en vagn xD ?"

Klössbräda, matskålar, "Sovplats", massa leksaker, kattlåda, kattsand typ 20 liter xD, halsband och kattmat.

Nu saknas bara katten! ;) hiihi

Men nu nyss har vi precis käkat pizza, mumms! och jag är cp-mätt, åt ju precis innan vi drog med..

Nu ska jag fortsätta att försöka bygga ihop mitt enda köp för dagen, en ny hamsterbur. (haha) Den andra är så stor så köpte en mindre! Ska se ifall man kan få ihop skiten med! :)






FREDAG <3

Tjabba tjena hallå? (hihi mogen fras)

Idag är det fredag! :D I like <3

Kom hem runt kvart i tre ifrån skolan, satte mig här några minuter för sen slockande jag i min säng med Lina snarkandes brevid mig. Mycket skönt att bara sova någon timme. :)

För mer blev det inte.. Babyy ringde och väckte mig, så då gick jag upp precis lagom till maten var klar, käkade lite och nu sitter jag här. Babyy kommer när som och då ska vi ner till stan! :) Ska en sväng innom Jysk bland annat och kolla på soffa, säng osv igen. Men nu vet han troligtvis vad han ska ha! :)

Men måste dralla nu, seeya later! KÖSSMA






Godnatt! :)

Så :)

nu har jag fikat med glass & chokladsås, städat till rummet någorlunda okey.. kollat på Idol :D

och nu tänker jag gå och göra mig lite nudlar och sedan sätta igång någon film, sen blire att nanna! :)

Sovgott alla! (:


HEJHEJ!







Spännande det dära med att rösta!

Hellleeeoow

Nu har jag precis ätit! Men känner mig lika hungrig som innan jag åt, bra Moa bra! Det blev nämligen biffar, potatis och sås till middag vilket jag inte är så hemsk förtjust i.. Nej usch, gillar det verkligen inte! x) bläbläblä
Japp, tror ni fattade min poäng.

Som sagt idag i skolan har jag målat och målat och åter igen målat! Så jag har ont i ryggen.. de gillar vi med?.. Vi är iallafall snart klara! :) Det är awesome.

Efter skolan så hämtade lilla mamma mig (a) (hej jag är lat och orkar inte ens cykla hem)
Så jag följde med henne till maxi och handlade lite och sedan skulle hon rösta, SPÄNNANDE! Aldrig sett hur,var,när någon röstar osv innan.. Så det var intressant?! fast näe, de tog typ 2 min sen var hon klar, hon gick inte ens in i de dära båsen och gömde sig som man tror alla skall göra. Hon tog inte heller 15 olika lappar för att ingen skulle se vad hon röstade på. Nej nej! här bara kastar vi ner skiten. ;) Haha

Ahja nu hade jag tänkt att städa mitt rum för att det är stökigt som vanligt, kläder överallt, disk, och bara allmänt mycket skit överallt. Men man kan väl klandra mig? faktiskt. Rummet är ju typ 4x3 m2 och Rickard och jag "lever" här inne typ, så de är ju ganska förståligt! ;D

Men nu ska jag som sagt städa lite, ha det bra sålänge, uppdaterar senare! Lövveeyaa!







Trött

Hej alla!

Jag får be om förlåtelse för mitt dåliga uppdaterande senaste dagarana, mycket beror på mitt cp-internet! som aldrig vill fungera. Men tror vi ska byta nu, för såhär orkar man ju inte ha det? Man förväntar ju sig att man ska kunna sitta vid datorn när man vill, när man betalar för skiten.

Men men, smällar man får ta! hihii, nu sitter jag här nyduschad och drogad som en ko, känner hur påsarna under ögonen bara hänger! :) mmmm!

Orkar inte gå till skolan idag, eller jo det gör jag.. sen.. Men just nu känner jag bara för att slänga mig i sängen och snarka sönder den hela dagen, men det är ju dock inget alternativ så de är bara att släpa sig dit! :) Blir att måla hela dagen, och det är endå rätt chillt. Värre imorgon isåfall med alla vanliga lektioner..

Men nu ska jag käka något innan jag drar till skolan! ;) Hörs senare! :)







*HAHA!* ?



HAHAHA! omfg.. något står ju helt klart inte rätt till x)






Puss på att!

Hejhej :D

Idag har vi fixat med UF-rummen på knutan! Var ganska drygt till en början att marskera överallt osv. Men sista timmen började vi att måla och ja och Johanna va ju helt klart bäst! haha nabask. :) Vi skulle igentligen fortsatt imorgon också.. men då är de ju frilufsdag! FYFAN va skoj! fast verkligen inte, piss tråkigt! Men vi får fortsätta på torsdag istället. Så alla ni som ska eller håller på med UF, sen när ni får se era nya "arbetsrum" så ska ni veta att det är HANTVERKS tvåorna (inredning & design) som har gjort allt, ifrån idén till att måla upp skiten! :D hihi

Ahja sen efter skolan så drog jag hem och duschade lite snabbt sen kom babyy och hämtade mig så åkte vi till lägenheten för han skulle skriva på papprena! AWESOME! :) Senast den 1 oktober flyttar han in, och då blir det fest! Efter det åkte vi en runda till Jysk och kollade på soffor och sänger och shiit. x)

Nu sitter jag här och har precis käkat en jeffla massa kyckling, and i löve it! Snart börjar idol och nu ska jag gå och göra popcorn till det för jag är så fet! :)

Puss på er ALLA! :)







:D

Babyy har fått förlängt och imorgon skall det skrivas på lägenhetspapper! :D

Så nu vill han ha pizza för att "fira".. menar vi äter ju aldrig pizza? haha men men! De går väl ner idag med antar jag.. :)

Puss på alla :D








YES! internet funkar.. för tillfället?..

WOOOOHOOO!!!!!!!!!!!!!!!

Internet funkar..

Seriöst Internet har varit nere sen cirka klockan sex i lördags tills typ ny -.-'' Hoppas fan dem har fixat de nu så de inte fuckar ur om 1 timme igen osv.

Men iallafall! Lördags kvällen bjöd på lite fest, var väl en helt okej fest osv, men jag var inte riktigt på humör. Men när jag väl får mina små psyk-damp, ja då skulle jag ju såklart hoppa studsmatta, lite smådragen som jag var och ja.. jag hoppade väl i cirka 30 sec.. (med klackar, inte världens bästa ide det heller) men, sen när jag skulle "landa" så kom jag typ snett x) så de bara knakade till i hela foten och jag typ föll ihop.. haha!

Iallafall.. kvällen slutade en stund där efter.. eller ja.. jag och Emmeli skulle dra hem, men vi fick sitta och vänta på alla möjliga människor som skulle hämta oss i typ 45-60 min.. SKOJ! x) Sen när jag kom hem så gjorde babyy massa varma mackor till mig som jag hästade i mig sen däckade! :D Puss på honom! För att han är finast! :)

Söndagen: När jag vaknade så gjorde de så in i helvetes ont i foten, så fort jag bara råkade röra det lilla minsta så började jag gråta -.-'' så vi undrade om den kanske var bruten, men efter ett tag så blev det bara bättre och bättre med den, så den var/är bara stukad! :) SKÖNT det iallafall. Blev lite rädd där ett tag.

Sen vid ett-tiden (söndagen) så åkte jag, babyy och mamma min och kollade på en lägenhet åt Rickard. :) Den var jätte gullig och mysig! Så vi ska se nu idag (snart) hihi om han får förlängt med jobbet, isåfall så hoppas han att ingen annan som varit och titta på lägenheten, har "tagit den". För om den är kvar så blir det flytt för hans del! (FUSK, jag är så sjukt avis) men men, min tid kommer väl med.. Lite skönt att vi slipper vara i mitt minirum hela tiden, för det är verkligen skit litet!


Ahja nu har ni blivit uppdaterade om min helg! ;) och nu ska jag gå och göra varma mackor! MUMMS!







Mygelkatt!

JAG HAR VÄRLDENS ÄCKLIGASTE KATT! :)

Seriöst kolla här.. vad söt hon är!..


Men vad ni inte vet.. är.. att 20 min innan denna bilden tog så..

åt hon DETTA!

...................



Och 5 min innan den överstabilden togs.. ja.. då hittade jag en uppspydd mus i mammas säng.. som såg ut som typ brunt sjögräs.. som låg i en enda sörja.. or something! FY SATAN vad svinig hon är..

Asså de såg så sjukt äckligt ut! så kommer hon och sätter sig och charmar oss alla i trappan, den lilla myglaren!







Cp internet..

Hej alla! Förlåt att jag inte la upp något mer igår, men internet-fan dog som vanligt. Är duktigt trött på det, de bruka dö någon gång under varje dag, typ.. Men igår la de ju av ifrån typ klockan sex på kvällen tills nu idag vid 2två tiden. Men men! Nu funkar det iallafall! :D

Det blev ingen bio igår.. filmen hade tydligen slutat gå.. eller ah närmaste biograf som den gick i ännu var i kalmar, man ba nejtack. Så vi drog ner till stan och köpte chips,dipp,marabou,plockgodis,läsk och slängde oss framför tv:en och kollade på Idol istället! :D De funkade bra det också! :)

Idag vaknade jag vid 10 tiden, (måste vara sjuk?) iallafall så orkade jag inte sova mer när jag väl hade vaknat till. Så jag och babyy drog ner till maxi och inhandlade en massa frallor och satte oss ute på altanen med min underbara familj och käkade frukost utomhus (troligtvis sista gången för i år) Mycket trevligt!



</3 Kan inte leva utan dig, du är min andra halva.







Emmh, uppdatera mig? TACK! hihihhi

NU ÄR JAG HEMMA! :D

Eller har faktiskt varit ett tag nu, och det är såååå skönt att bara sitta här vid datorn och inte göra ett fucking piss! :)

Sitter och kollar igenom Idol klippen lite.. (jag har inget liv) hiihih!
Nejmen, behöver igentligen få tag i Rickard och höra med han om han ringt till bion osv, men hans jävla cp mobil dör ju hela tiden. Asså seriöst de intrycket jag fått av iPhones är att de är helt jävla värdelösa! Rickard har aldrig över 15 % batteri på mobil-fan. De måste seriöst vara något fel på den! (iPhones är överskattade!)

Men men iallafall jag kan inte få tag i han för att den är död som vanligt. Så får väl se om han dycker upp vid halv 5 snåret när han slutat jobba, så jag kan bli lite uppdaterad om vad som händer ikväll. För jag har inte en aning, och de är lite små jobbigt faktiskt. Vet inte när man bör börja fixa till sig osv.

Jag hoppas iallafall att bion går idag.. för jag orkar inte festa x)


Denna killen har då fan den skönaste rösten än så länge! ÄLSKAR HANS RÖST!







YES?!

Asså shit vad taggad man blir att dra till skolan... speciellt när man kollar ut?!

Överväga att strunta i att sminka sig? maybe? hmm, JA! Kommer ju endå att se ut som ett drogat knark-offer när jag kommer fram.

Blä, vill verkligen inte till skolan idag -.-'' vill bara ligga hemma och sova.. MEN MEN! de är bara att ge sig ut i det otroligt fina vädret!

Det är sånna här dagar man älskar att bo i sverige! :) eller? 

Hörs senare! :)





Morgondagen?

Nej! nu ska jag sätta igång en film och slänga mig i sängen, och sedan nannaaa så sött!

För imorgon är det FREDAG! :D

Och då ska jag gå i skolan och ha världens tråkigaste lektioner..

- Bild & form
- Naturkunskap
- Svenska
- Samhällskunskap

BLÄ säger jag bara!

Men efter skolan så ska jag och babyy kolla på bio! Förhopppningsvis.. de verkar vara lite bugg med bokning av filmen "Som hund och katt: Kitty galores hämd" :D:D:D:D:D hihihi.. Kollade alltid på ettan av denna filmen när jag var liten, hah så sjukt bra! (a)

Men men iallafall.. (Moa väx upp?) fast nä.. never!
Ah och åter till det "seriösa" emh, de verkar inte gå att boka denna filmen och den visas inte att den överhuvudtaget går någon dag alls? men igår stod det att den skulle gå imorgon? lustigt.. Så vi får väl ringa in till dem imorgon och se ifall den går, och om den inte gör det så vet jag inte vad som händer imorgon.. fest?

ahja! PUSS på alla mina små bävrigaläsare för idag! :)






I'M IN LOVE!?



Jag brukar inte "falla" för de förbestämda "flickfavoriterna" men shiiiit vad bra han var!






Hejsan hoppsan ;D

Nu har jag precis ätit pannkakor och jag är cpmätt.. och har.. ont i magen :( Ätit för mycket (like always) (3 st pannkakor, vi med liten magsäck?)

Yeah yeah, dagen i skolan har varit as kul faktiskt, vi har byggt hela dagen! :D GILLAR! Men imorgon är de vanliga äckel lektioner igen, usch.. gillar INTE!

Nu sitter jag här och funderar lite kring livet x) Nejmen, funderar faktiskt mest över mitt eget liv. För det finns ingen mening med att sitta och fundera över meningen med livet osv. Därför att det finns ingen mening med livet, livet bara är liksom? Am i right or am i right? hihi..

Om cirka en timme börjar idol! :D Då ska jag mysa mig ner i soffan med täcke och hela paketet! (a) myys!

Haregött! sålänge :)







Lite allt möjligt..

Hej hallå alla! :D

Idag har jag varit död, like always! Nejmen, sover nästan ingenting om nätterna och huvudet är bombat med för mycket saker, funderaingar och annat.. Så det är därför jag uppdaterar så dåligt osv, för att jag faktiskt inte orkar vilket leder till att jag inte känner för att heller..

Men det ska jag ändra på! Promies!

Sen blir jag ganska less med, de känns som allt och alla letar fel på än igenom bloggen. Jag har verkligen inte bloggen för att få uppmärksamhet. Åtminstånde inte på sättet! Jag hatar när folk ska provisera osv, lägga ut negativa saker om än på deras bloggar.

Jag verkligen avskyr den sortens uppmärksamhet. Vill inte att folk ska se mig som någon jävla fjortisbloggare, och jag tycker faktiskt inte att jag är någon fjortis heller! Ja skriver bara om mitt liv och min vardag. Lägger inte ut 1000 bilder på mig osv. Och de bilderna jag lagt upp på mig själv, så är hälften oseriösa där jag ser ut som ett freak. Men men, lite besviken på det iallafall. Sen är de nog inte alla som läser min blogg för att leta fel, men ibland känns det som många gör det, men vem vet de kanske inte är några alls knappt som gör det? Ingenting man kan veta om säkert heller juh..

Iallafall idag har inte hänt allt för mycket. Varit med babyy sedan lite efter jag kom hem. Sen drog vi ner till stan en stund för att underhålla stackars Robin som var övergiven på stan x) Men de blev bara en kort stund för sen började Idol! Så satt vi och kollade på det! :) mysmys.


Våran nya (fick dem igår) "Hantverks jacka" som vi fått av något företag för att vi gjort speciella hyllor åt dem. Det står "Hantverks programmet" stor på baksidan sen lite mindre under det står det "Möbler & Inredning Design" och på fram sidan står det "Gymnasieskolan Knut Hahn" och deras logga. Faktiskt en jävligt skön jacka eller vad man ska säga x)

 Sen är jag rätt söt med?.. (bild)






Svar på kommentarer

Postat av: Ricky
Så ska det låta babe! Han ät bara avis för att han ser ut som en säck potatis i ansiktet >.<
Svar: haha, jo det är väl så. x)

Postat av: Sandra Ackefjord
Denna värld! har inte folk något annat att göra i ronneby nu för tiden?
Svar: Haha! verkligen inte! Ronneby lever på detta.. Tyvärr. :/

Postat av: Jeppsson
Tack Moa! :)
Svar: vsg.. 

Postat av: Josefine Karlsson
Jag kan inte mer än hålla med hon Sandra, jisses ha inte folk annat att göra!
Svar: Nej! jag börjar med undra det! :s

Postat av: ...
stå på dig förfan för du har helt rätt :)
Svar: Tack! :)

Postat av:
håller verkligen med den här över, du har helt helt rätt! stå på dig! :)
Svar: Tack! :) Mjo jag gör mitt bästa.. x)








Dagens.. WTF?

Hejhej

Jag är typ lagom irriterad right now.. eller vänta? så får jag inte skriva.. hmm.. vad är de nu det heter.. Jo.. "TALSPRÅK" var det. Ja menar jag får ju inte skriva hur jag vill i min blogg? nejnej! För jag ska ju bli storbloggar? TYDLIGEN! asså omg!

Gick in och skulle kolla min facebook, då har "Jesper Håkansson" skrivit i min logg såhär.

"Jesper Håkansson tänkte bara skicka en liten länk till dig :) Det står några rader om dig och din blogg så säg gärna vad du tycker och kommentera om du känner för det :)
http://jeppssonline.com/2010/09/andra-bloggen/"

Jaha vad är de nu då tänker jag då? Vad har jag nu gjort då?

Såhär står det i Jeppes blogg.

baralillamoa” det bra med dig är att du inser att du inte är en stor bloggare och att du inte får rösta i år!

I övrigt är det inte mycket positivt jag får ut av att läsa din blogg eller prata med dig på bilddagboken! Vi tar din blogg först och sen din rasism! Jag har läst igenom väldigt många inlägg på din blogg nu, och jag blir väldigt irriterad på att du måste skriva “talspråk” med uttryck som: “möe”, “Hmm Nat”, och “Men ba WHAT?!?!” men om vi bortser från det kunde ju din blogg varit ganska underhållande? Nej absolut inte, vi vill helt enkelt inte veta om du festar eller skiter i det för att du inte orkar göra dig i ordning! VI TYCKER INTE DET ÄR UNDERHÅLLANDE! Ännu en dålig “kompisblogg” som antagligen aldrig mer kommer få ett besök av Jeppsson (om inte nått spektakulärt händer efter detta inlägg!)!

Då till rasismen, jag kan inte säga att du är rasist för jag vet inte hur du ser på det själv. Men jag tycker att kommentaren: “då kan de gått få höra blatte jävel!!” låter lite som rasism iaf? och detta har du själv skrivit Moa! Sen gillar jag ditt sätt att argumentera för din sak där du bara säger saker som: “Asså du verkar ju helt fuckt up med dina jävla utläningar?”. Eller när du säger: “Du borde chiilla lite med INFORMATIONEN. Allt är verkligen fakta för dig. Man måste inte alltid läsa sig till exakt allt. Man kan bara tex titta på tv eller bara se sig omkring.” finns det nått att bygga argument på förutom fakta? Nej just det!

Alla citat och annat är saker som Moa själv har skrivit och som finns offentliga på hennes blogg eller min bilddagbok!"


Nu vill ska vi se detta gick till då?

Jag och Jesper hade en lång diskussion om invandrare i början av juli tror jag det var, på bdb. Där försvarade han allt vad invandrare var, och då blev jag irriterad och gick in och sa vad jag tyckte. Att de får gärna komma hit osv, men de ska inte bete sig som de gör! (Nu menar jag såklart inte alla!) men de är way too many som beter sig illa. Vandaliserar osv ja ni vet ju själva? ingen nyhet direkt. Vi skrev hur mycket som helst så jag kan inte direkt kopiera er och visa allt men om ni vill läsa vad vi skrev och vad jag skrev så finns det på Jeppes bdb "JEPPSSonLINE". Där ni också kanske kan se att han har skrivit halva mina inlägg för att jag ska se mer "r-tard ut", och mer rasistisk ut..exempel "då kan de gått få höra blatte jävel" då har jag suttit och diskuterat att jag tillexempel tyckte det var mycket obehaglit när jag var i 10 års åldern så följde alltid ett gäng "blattar" efter mig och mina kompisar och sa att vi var snygga osv.. jag ska kopiera vad jag skrev..

"Öhhh? -.- OJ shiit du är ett HELT år äldre än mig och du är så häftig för du är större? OJOJ konstigt? du är KILLE ffs. Och DU har ju för i helvete missufftatat allt jag sagt. Och de som kallade mig för snygg osv. VAR FÖR I HELVETE 35-40 år? ska en 10 åring ta de som en fucking komplimang? OCH ja har fan aldrig kallat någon för "blatte jävel" MÖJLIGT VIS om någon "blatte" har kallat mig för hora eller något annat då kan de gått få höra blatte jävel!! Eller de kanske inte du tycker? Asså du verkar ju helt fuckt up med dina jävla utläningar?"

Asså jag tycker det är så jävla dålig stil att kopiera ut något på det sättet? jag framstår som en hyper rasist, jag har inget emot utläningar så vidare de beter sig vårdat eller vad man ska säga. Så måste säga tack Jeppe för att alla tror jag är det nu! Jävligt moget måste jag säga.

Sen så kommer vi till att ingen läser min blogg, nahe typ? de var ju synd? jag har ju dock aldrig tvingat någon att läsa den? endå gör folk det? jag vet dock inte om dem läser den för att skratta åt mig eller för de är intresserade av mitt liv osv. Men jag skiter faktiskt i vilket. Jag har bloggen av eget syfte, folk får tycka vad dem vill. Han drar verkligen alla över samma kant/gräns alla tycker min blogg är tråkig och ointressant bara för att han inte gillar den.
Ja, och sen så skriver jag ju tydligen ovårdat med? för att jag använder "TALSPRÅK" jaha? de menar du inte? du tror inte jag gör det mer flit?
Jag skriver som jag gör i min blog därför att JAG anser att det blir mer avslappnat och roligare att läsa och att man på något sätt kanske får en inblick i hur jag är som person. Jag tycker inte om att läsa texter som skulle kunna komma ifrån en faktabok i skolan, SORRY!

Men sen en sak till? asså jag känner mig faktiskt lite nerhackad eller vad man ska kalla det, vad ger dig rätt att helt plöstligt bara hoppa på mig såhär? sen fattar jag inte varför du gör det? En viss "Jeppsson" kanske inte kan ta att folk tycker olika? och att alla kanske inte tycker som dig? Jag vet inte. Vi hade ju denna disskutionen i början av juli som sagt.. Sen helt plötsligt får man random kommentar i loggen två månader senare. De måste fan ha tagit dig hårt! imed att du fortfarande bryr dig om det. Sen måste säga att det känns riktigt hårt att du aldrig mer kommer att besöka min blogg, omg en hel besökare mindre.. *poff* borta.

Ahja nu ska jag skita i det, han är väl avundsjuk eller något? ja vet inte och bryr mig faktiskt inte heller, tyckte bara det var lite lågt att lägga ut så. Speciellt när inte hela sanningen är med. Vill inte att folk ska anse mig vara en jätte rasist för att jag tycker att om invandrare ska komma hit så ska dem bete sig vårdat osv, och du Jeppe.. du behöver inte ens lägga energi på att svara för jag orkar inte tjaffsa med dig du har alltid rätt spelar ingen roll vad man säger så därför kan du lika väl svälja det jag skrivit nu som jag tänker göra med det du skrev om mig!

PUSS ;*







IDOL! :D

Nu börjar IDOL! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hiihhihihihi








:D :D :D :D :D :D :D :D

Hallå alla! Sorry att jag inte uppdaterat något idag, men jag kom hem nu..

Som sagt åkte jag och babyy till karlskrona efter skolan, men jag hittade dock ingen vinterjacka som jag ville.. Var typ inga som ens hade fått in vinterjackor.. Så vi skulle åka in nästa vecka för då skulle de tydligen komma in.
- Nemen vad trevligt då är jag ju redan DÖD! :/ pga kylan wäääh.

Nej men, jag köpte lite nytt smink stället, för att de är typ helt slut. Dessutom så har vi skolfoto imorgon och de kan ju vara trevligt att komma dit sminkad osv...
Hehehe, dock är jag duktigt shink på de som planerar upp skolfotonen. Imorgon börjar vi klockan 10, vår enda sovmorgon, och jag bara visste att vi skulle få ta kort på den. Men endå blev ja cp shink när jag såg det! Fyfan vilken stil assu. Blir att sova tidigt ikväll sov cirka 3 timmar inatt..

Men iallafall tillbaka till dagen! Sen drog vi och käkade donken och då ringer Rickards mobil med doltnummer, då är de en kille ifrån "Karlskrona byggnadställningar" som ringer och frågar om han vill komma på jobb intervju klockan 7, och de tackar han såklart JA till! Så vi åkte hem till Rickards pappa på hasslö och så åt vi och lite sånt myspys. Sen åkte vi tillbaka till karlskrona och så satt ja och väntade medans Rickard var på intervjun som jag trodde skulle ta cirka 15 min.. Den tog mer än 50 min xD Hade han kommit ut utan att ha fått jobbet så hade jag fan undrat va fan dem höll på med där inne.. x)

Men men nu har babyy iallafall provanställning i en vecka! :D och om han sköter det så blir det i en månad till och sköter han det så blir det ännu längre osv. :) Grattis babyyy! <3

Nu ska jag fixa och trixa lite i rummet och leta upp kläder till skolfotot osv sen ska ja SLÄNGA mig ner i sängen och kolla på film! De har varit en vääääldigt lång dag måste jag säga.


Smink <3

Dock har jag inte en aning om det är bra eller inte? aldrig använt just dessa innan. Men men det märker man.








Sitter i skolan wiihoo

Wiiihooo sitter här på samhällslektionen! Finns det något roligare? hmm..

Men iallafall idag går jag till 2, så satans skönt! Slutar typ halv 4 varje dag annars.. blä

Så idag direkt efter skolan så kommer babyy och hämta mig och så ska vi in till karlskrona.
Jag bara måste ha en ny vinterjacka, och jag ska fan köpa den varmaste och mest fodrade jackan jag bara kan hitta. 

-Jag hatar vintern! :)

Ahja nu får jag icke skriva mer ;D hihi hörs senare! :)








Störd hund?!

Hej alla glada o.o

Jag är verkligen helt cp förkyld.. och det suuuger fett mycket! Måste varit pågrund av festen i fredags, den var både innomhus och mest utomhus.. Dock hade jag vinterjacka osv på mig.. Men men.. Hoppas det inte håller i sig allt för länge iallafall! -.-'

Nu ska jag och babyy kolla på någon film sen blire det att sova! :)


Asså shiiiet! Kolla in denna hunden! Hur fan lär man en hund att DANSA så?! Duktigt gullig är den iallafall! :)









Söndagar

Emmh ja.. jag är ju inte den enda som använder söndagar som typ "chill"/"inte gör ett skit på dag".. De brukar ju skrivas mycket om att söndagar är så hemskt meningslös osv på bloggar. Men igentligen, hur fucking sköna är inte söndagar?!

De är oftast den enda dagen du faktiskt kan skita i att göra någonting alls överhuvudtaget! Fredag/lördagar är man nästan alltid upptagen med att springa på stan, umgås med vänner, festa eller vad man nu är upptagen med, uttråkande släktkalas bruka ju också inträffa på fredag/lördagar.. Usch ja..  

Så tänk va sköna söndagar är igentligen! :D Man slipper allt de dära ansträngande, hihihhihihhh.. Jag är ju ganska bekväm av mig med så.. (a) Söndagar är AWESOME! :D hihi

Ahja, Babyy kom iallfall hit i morse och väckte mig vid 11 tiden, den galningen hade typ tagit tåget ifrån lund vid 8.. Man ba okej du är cp hihihihiih. Men iallafall de va mysigt att se han de första man gjorde när man vaknade. :) Så jag gick upp då, och så åkte vi ner till stan och handlade massor av frallor. mat <3 och nu har vi bara typ tagit de lugnt såklart! De är ju SÖNDAG! :)

Ahja vi hörs senare mina små babes!







-.-''

Hej, jag älskar att vara förkyld.

Hejdå.





Tatuera ansiktet? NEJ!

Hahahahaha..

Nu ringde min kära bror som är Kalmar och festar och säger att han ska tatuera sig i ansiktet.. Jaooh jag säger då de, de är något allvarligt fel på denna familjen! Men vad skulle jag göra utam dem? <3

Men nog snackat om det, vi får väl se vad han har för "briljant" plan att berätta om imorgon.. som han vill ha i sitt ansikte.. Nu ska jag kolla på film sen nanna!

Puss på alla ;*







Ronneby bloggar

Asså nu har jag suttit och lagt till mer än 5st Ronneby bloggar på bloglovin. OMFG?! Vilka kan dessa vara?! Hihihi de ni!

Nejmen seriöst, jag har endel på bloglovin.. faktiskt.. Och dem jag inte har bruka jag skumma igenom ibland när jag har ork.

Grejjen är den att jag läser gärna andras bloggar. Men när man tex "markerar endel bloggar som lästa", sen kollar man 1-2 dagar efter så är det typ 25 st nya inlägg.... Man ba WHAT?!?! typ..

Men men, nu har jag iallafall lagt till några och vi får se hur länge dem får vara kvar innan jag får damp för att jag kommer hem efter skolan tillexempel och ska läsa 100 st nya inlägg. (:

Sen tänkte jag bjuda på en bild på mig också! Trevligt trevligt! Jaaa.. eller något! :D


Heheheheheheheheeehehehehheheehheheehhehehehehehehehehee







Godkväll :)

Blev ingen fest ikväll.. och anledningen till det är att jag rent ut sagt var för lat för att gör mig i ordning. (a)

Men men, jag har suttit och pratat och bara umgåts med min underbara mamma & syster istället! Inte helt fel det heller! :) You are the best. <3

Men sen fick Isa och jag ett av våra små psyk damp.. ja vi har damp? om ni inte visste det menar jag? hihu. Så vi fick för oss att vi skulle lära oss att flyga lite. :)



Wiiihoo! eller? "I can fucking FLY!" :)


Fast du kan inte! hihihihihihihih ;*


Det är jag som är "Karate kid" om ni inte visste det?


Hmm, ja ni behöver inte se mer än så för att veta att jag är cp-skadad. :)


Årets härligaste bild!







Hallå hallå

Jag har varit vaken i typ 4 timmar redan! :D och jag har inte gjort ett skit under de 4 timmarna! :) Bara ätit och kollat film. Men de tycker ja att jag förtjänade hihi!

Men iallafall, gårdagen var kanon! Blev en riktigt lyckad kväll faktiskt! (Dock glömde jag att ta bilder.. like always..)

Ahja vi får se vad det blir av dagen. :) Kan ju säga att jag inte känner för att festa ikväll igen.. Men lägga sig i sägen och käka fett och kolla film hela kvällen.. hmm ja de är ganska lockande.. (a) tss








Fredag! <3

Tjingeling! :)

Idag är det fredag <3 sjukt skönt! slutade tidigt idag med! :) De va inte heller helt fel. Så jag har typ suttit här i mer än 2 timmar och bara chillat.. (a) Men nu ska ja dra mig upp i duschen sedan äta och fixa mig. För ikväll blire feast! :)

Blir en helg helt utan babyy med, för han är i lund och ska träffa sina föredetta klassakompisar och lite sånt. Men de kan ju bli skönt samtidigt, inget illa menat eller så, ni förstår nog vad jag menar. Ibland är det bara skönt att vara själv utan sin kille. Men kommer sakna han också såklart, hihhihihihi. Ahja nog snackat om det! Måste som sagt fixa mig nu!

Hörs senare eller imon! :)

:D






Alexandra Burke Feat Pitbull - All Night Long









Moa Bäck.. Originalet..


Jaoh den nya frisyren.

hehehehehehe, jaoh man ser nog inte så stor skillnad.. Men jag kan ju säga att på allt förutom längden på håret, är klippt cirka 10cm. Och då menar ja typ allt hår. För det var enbart längden på längden eller vad man ska kalla det som jag sa att han inte fick klippa mer än nån cm. De är alltid det jag kommer hem och har cp ångest över, och denna gången tänkte jag skippa det! Så det blev väl ok.. denna gången. Luggen är lite yvig bara xD Typ bara "fladdrar" höhöh.

Och som ni ser i rubriken och säkerligen på bilderna så har jag inget smink osv.. och ja ni ser ju att jag grymt snygg utan smink med.. Hmm nat! Men men, vem bryr sig typ? Skapades såhär inte möe att göra åt att.

Ahja nu ska jag och babyy kolla på en av mina favoritfilmer! En djävulsk romans! Åååh jag älskar den filmen. Äckligt bra. :) Ni som inte sett den borde kolla på den!







Lite svar på kommentar

Postat av: Ricky

Du älskar inte mig en tusendel så mycket som jag älskar dig <3
Svar: Joho då! <3 (:

Postat av: Emmeli

fint klippt med håret. tattoon är med mycket snygg! :) vill se hur du har klippt dig moa så det är dags att lägga up bild snart på dig snygging!
Svar: Haha visst är han fin i de nya håret hih! :) Ah jag ska lägga upp en.. snart.. (a)

Postat av: skabb

äcklig-.
Svar: Jaha? Snackar du om dig själv eller? :) "Postat av: skabb" hihihihihih








Hahah så jävla sjukt kul xD Vad gör människan liksom xD ?

 

HAHAHAHAHAHAHAHA! Asså det var länge sen jag skrattade såhär mycket!

Lagom vimmsig Pernilla typ. :D







Blö

Hejätasovadöhejdå

Nejmen, asså helt seriöst jag är på sånt jävla fitthumör denna veckan, jag vet inte varför. Känner inte för någonting? Känner bara för att sova typ. Ser kanppt ens fram emot helgen? då är ju något fel. Dessutom känner jag för att bara lägga ner bloggen. Näe det är bara för mycket nu, eller det har varit mycket. Eller jag vet inte? skit samma typ.

Ahja nu ska ja åka ner till stan ensväng halvdöd som jag är.

Pusseeeliipuss sålänge.







Godnatt

Nej nu ska jag sova för att jag ska orkar gå upp imorgon..
Vilket jag inte kommer att orka endå.
Men iallafall, man kan ju göra ett gott försök iallafall?

Sleep tight!


Inte på blogg humör..

Hej alla, jag är verkligen inte på humör för att skriva om någonting idag. Är så sjukt cptrött så det bara finns inte.. efter denna dag i skolan. Att stå och banka in i en vägg med en kofot var jävligt jobbigt och anstängande faktiskt.. Sen blev man typ damm infekterad, så man typ inte kunde andas x) Men de var jävligt skoj också! De kan jag inte säga emot. Imorgon ska vi väl börja sätta upp gipsskivorna och så antar jag! Nicenice.

Men anledningen till att jag är så trött och typ dryg idag är iallafall för att jag har cpont i ryggen och fötterna (a) Känner bara för att gå och lägga mig.. Men får väl hålla mig vaken några timmar till iallafall.

Btw, nu är min dator fixad med. SÅÅ skönt, virus fri och Windows 7 installerat igen. Känns typ lagom mycket mer "modernt"! xp är ju typ som stenåldern i datortid.

Men men nu orkar jag inte sitta här och skriva om massa dator shiit, tror jag ska slänga mig vid Tv:en snart. Kolla på fångarna på fortet.. "bara för att"

Haregutt alla söta små bäverungar ;*







RSS 2.0