Nääämään

Hellow!

Är inte taggad på att åka hem imorgon assu.. Verken taggad på att lämna Ami eller på att gå upp klockan typ halv sex på morgonen.. Mmmmh vad kul det ska bli, inte.

Åka tåg i miljoner timmar också, men när jag kommer hem blire att träffa bruur dirrn! Ska dock bli kul! :) Klara mig inte utan honom, för han är bäst!

Idag har jag enbart sovit typ. Amis mamma kom in klockan fyra och skulle kolla om jag levde, vilket jag inte gjorde. Frågade henne vad klockan var och fick svaret fyra tror jag, jag typ.. "SAY WHAT?!" sen ba "ah Ami kommer nog hem snart.." Hahha fail på den.. Men hann bli klar exakt till hon kom hem, duscha, sminka mig, och allt på en 45 min. Elit!

Nu är vi hemma hos hennes pappa och ska nog äta lite snart.. Nudlar <33333

Ikväll.. eller ah det är ju kväll.. Ska vi väl kolla film och så. Måste sova tidigt idag med, men ah.. det lär vi väl inte göra..

Men nu orkar jag inte skriva mer puss på er alla! ;D


FilmFilmFilm

Filmtime med bby :D Mean girls 2 och Paranormal activity ett. Myyyys :)

Sen sova antar jag, hon ska ju till skolan imorgon.. Själv är man ju ledig! (a) Bara ligga och dega hela dagen! gillas


Mean girls 2 :D Tror inte den kommer va lika bra som ettan men man kan ju hoppas! Ettan är ju galet bra!

Black eyed peas i mitt <3


Godmorgon! ;D

Precis vaknat.. Na men äta lite kanske? svälter här..

Ätit två mackor och en halv fryspizza på två dygn :o :( DÖR?!?! Får ingen mat här.. hihih (a)

Ah venne va ja ska skriva ville ba skriva de för att alla ska veta Ami är världens dåligaste flickvän som låter mig dö här i ÅSA?! :( Cutt hej, vi hörs.


Mys me bby :D

Nu ska ja och bby kolla på film istället för att gå hem till hennes mamma för att mata dem stackars fåren! HAHA.. Ahja, får väl gå dit inatt eller tidigt imorgon ;) Hoppas att dem inte dör..

Så nu ska vi kolla film, käka dipp och dricka nån jävla shit.. vid namn Wild Afrika cream smakar typ som Baileys höhhö.. Alkisar :D

Ha det bra suckers!




För att du är bäst! Ami <3


Hallå eller

Nu har jag precis kommit hem och har faktiskt hunnit sitta nån min och varva ner. Så täntke jag skulle ta och skriva ett litet inlägg innan jag stressar igång igen.

Varit i skolan hela dagen såklart, och haft en massa med tråkiga lektioner.. VANLIGA lektioner?! Ur tråkigt! Måndagar och Fredagar kan kyssa.. mh :)
Iallafall, jag klarade iallafall provet i svenskan! :D och det var verkligen precis att jag klarade det. Kikki fick typ fråga mig om en sak för att ja skulle få de sista poänget. Hhaha hade ju varit duktigt fail om hon inte hade kunnat deala när de va ett poäng ifrån.

Nu ska jag bara äta, packa klart, fixa mig, ladda ner musik och sen ner till tåget för att spendera resten av denna dagen resandes! Grymt kul ska de bli att bara sitta och glo i flera timmar! :D

Får se ifall de blir något mer inlägg idag, kanske testar att lägga upp något ifrån mobilen det kan ju bli intressant! Annars skriver jag när jag kommer hem till bby.. Eller ah, imorgon skriver jag isåfall.. (a) hihih


Random inlägg

Nu drar jag och Bruur ut och springer :D DUKTIGA!

HEJDÅ VALKAR! :D:D:D:D:D


Äntligen hemma!

Är så sjukt trött nu, har hållt på att kakla och foga hela dagen. Grymt kul men damn min stackars rygg!

Idag har jag massa tråkigt jag måste göra, måste för det första försöka att lösa detta med de individuella valen som ska lämnas in senast på måndag!?

Jo men när vi skulle göra välja dem idag i skolan, så funkar såklart inte skrivaren?! och Viktoria får värsta dampet och säger att vi får fixa det imorgon. Aha? men hur ska jag lösa detta nu då? jag är liksom inte 18 så mamma måste skriva på mina papper innan jag lämnar dem. Då får jag som svar att jag får lämna dem på måndag, aha men jag åker nog hem ifrån åsa/kungsbacka en sväng för att lämna dem då?! :D och sen tillbacka igen?! Eller INTE..
Jag får väl fråga ifall Rickard kan hjälpa mig på något sätt, imed att han är den enda jag kan komma på som har en skrivare.

Sen måste jag plugga på medeltidsprovet som jag skulle ha gjort för nog 3 månader sedan.. Som ska göras imorgon, roligt!

Och efter det måste jag springa en runda, vet i fan vad som har hänt, men snart rullar jag fram.. INTE okej..

GUD vilken rolig dag jag har framför mig?! Kanske inte värdens positivaste inlägg men jag kan lova er att jag kommer vara gladare imorgon! åka till bby.. (a)


eLiT!

Mosaik


höhö

Tjuckiskväll med bruur


ditt_största_fäääääään_9393939393__
om

JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN!! :D

Svar: FAN! De täntke ja med skriva ;) typsikt! :D

Kommentarer

För att du har tagit mig med storm..

Postat av: Nicke

Aaaaw :') ni är så söta :)


Svar: Aww tack så mycket Nicke! :D

Postat av: <3

Varje sekund jag spenderar med dig är är fan det mest värdefulla som finns Moa. Och varje stund jag inte är med dig så känns det bara som att nåt fattas, den där äkta livslusten finns liksom inte utan dig.. Visste inte att det kunde kännas så ens innan jag träffade dig, du har verkligen gjort något sjukt med mig.. Något sjukt underbart.. <3

Svar: Naaaw (a) det är galet babyy, bara sjukt galet! <3 PUSS!

Tju


Postat av: Ricky

Tror inte vi kommer orka det ;o hihihi
Snuttis då <3 pöss!

Svar: Hahha na.. det gjorde vi inte heller! :D hihi <3

Tjuckiskväll med bruur


Postat av: ditt_största_fäääääään_9393939393__

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw!! :D:DD:D:D TJÖKKAA! :D <3

Svar: Emmmhm.. cpe ;) höhöh Emmeli? o.o


Tjuckiskväll med bruur

Nu har jag och bruur precis ätit en massa mat hihih.. tjucka!

Nu ska vi kolla på film (paranormal activity 2) och äta en massa med godis! Velat se den sjukt länge nu, men kommer vara duktigt läskigt imed att de typ spökar i vårat hus nu?! Man ba okej creapy!?


<3

Stekarn! eller något..

Kärlek.

C00l_TjEj_93 (Armbandet <3 hihhi)

Ännu mera kärlek. (Blev inget springande.. Rickard köpte godis för 70 spänn isället.. FET?)

Ny header! :D

Så nu har jag orkat göra en header! Wuuhoo! :D Denna får fan duga höhöh!


Tju

Precic kommit hem, varit och hjäpt mamma att handla. Duktigt tjej! Nu är mitt rum i desperat behov utav städning, var ett tag sen jag såg mitt golv sist..

Efter det blire att fixa sig sen ner till Rickard (bruur) så ska vi laga lite mat god mat och så! Busigt.
Springa en runda står på menyn med! Se ifall vi orkar det.. (a)

Ahja jag uppdaterar säkert lite senare, eller så gjorde jag inte det.. ;) Får helt enkelt vänta och se.


Är inget utan dig bruur, du är bäst! <3

För att du har tagit mig med storm..

Ingen kan förstå hur sjukt starkt jag känner för dig, jag förstår det knappt själv.
Folk tycker nog det ena och det andra om dig och mig, mycket positivt men det finns nog folk som har sina negativa åsikter om oss också. 
Men det bryr jag mig inte om för en sekund, jag är med dig för att det bara är med dig jag kan känna så sjuka och helt galna känslor. Varje sekund jag spenderar ifrån dig är en utmaning, men det den tiden jag får spendera med dig gör allt så sjukt värt det. Jag behövde inte mer än se dig för att veta.. hur lost jag varit..

"But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth"


Jag tyckte kärlek var överskattad, till ögonblicket jag träffade dig..


Ny header

Så nu har min kusin fixat en ny header till mig med.

Den gammla headern var nog 5 månader gammal, så jag bad henne kasta ihop något jag kan ha sålänge!

Därför de inte är världens bästa bilder osv.. Cambilder wuuhoo?! ;)

Men får väl ta lite egobilder senare.. när jag orkar! Tur att man har en bruur och en flickvän med systemkamera (a) lovelovelove! Måste köpa mig en egen efter jag har sommarjobbat! :D



Jag är tillbaka..

Fick någon vild tanke idag i skolan, att jag helt plötsligt kände för att börja blogga LITE igen..

Så tänkte jag skulle göra det, kommer nog inte vara yber seriös, men ah.. Det vet ja inte om jag någonsin varit? Men så ni vet iallafall.. Kommer antagligen inte uppdatera 4-5 gånger om dagen, utan mer när jag känner för det! :)

Anledningen till att ja la ner bloggandet var att jag hade för mycket personligt att hantera, det bara rann över en dag och jag slutade totallt.. Som säkert många märkte, dock bloggade jag på fetkossa.se då, och inte på denna bloggen. Men den bloggen (på fetkossa.se) verkar inte finnas kvar alls längre, går inte att kolla på den iallafall. Så jag får gå tillbaka till blogg.se igen, på Baralillamoa som är värdens coolaste blogg-namn! F-a-i-l (y)

Finns väl inte så mycker mer att säga tror jag inte.. Kommer iallafall att blogga lite grann igen på BARALILLAMOA ;)



RSS 2.0