Ansträngande xD

Usch nu har ja monterat ner hela min hylla! Med hjälp av syrran. Så imorgon ska morbror förhoppningsvis hämta den! :D Så ja kan möblera om och fixa och trixa imon! :D

Snart ska ja antingen på fest eller så ska ja kolla film me syrra? Hmmmm.. tror nog de blir film med syrran, klockan är ju sjukt mycket för att börja festa nu. Sen orkar ja nog inte festa heller.. (a)



Bjuder på en cool bild på mig med ;) hihhihihihihihihihhihiih

bajs hihiiih

:D





hahahahahaha

'
Duktigt fräscht ;s .. De jävla skrattet med? Jennie eller Latta? haha!

Vet dock inte varför de blev så sjukt dålig kvall, är inte de när man bara kollar på datorn.. Men men :P


:D





Några bilder ifrån igår! ;)

fest
Förfest hos Stokki: Vilken inlevelse!

fest
Hahah så söta!

fest
Jag & Jennie

fest
Sen drog vi till latta som hade födelsedags fest. Tog dock inga bilder där.. Men men utanför hittar dem iallafall en toalett?

fest
Sen skulle vi till Chrille, men han var inte hemma när vi kom så vi fick vänta xD ?

fest
:)

fest
Tog inga bilder hos Chrille heller xD (a) Hihih sen blev de iallafall pizza! <3

fest
Åååh vad gullig!

:D





hallå hallå

Hej alla glada bloggläsare! ;D höhöh.

De blev fest igår, mycket trevligt! Idag gick jag upp vid elva tiden och klädde på mig och så (halv död) sen åkte jag med mamma till stan handlade lite saker till huset (som är under renovering). Efter de så åkte vi och köpte thaimat <3 Så de har jag ätit idag så sjukt gott äre! Nu har ja precis kommit ut ur duschen, ska fösöka orka fixa snart.. (y) fest ikväll igen troligtvis! :)


Bilder på gårdagen kommer innomkort! :)
:D






Hemma igen.

Ah då var man hemma igen! Idag var vi på stan (karlskrona) (Jag,jennie,Jossan). De var trevligt hittade dock inte så mycket.. Men något litet fick man iallafall med sig hem. Nu snart ska jag äta, sen ikväll blire förhoppningsvis partyy! Annars får väl vi brudar hitta på något annat, skulle eventuellt bli "fest"/något hemma hos stokki? Hmm xD Ah vi får se vad de blir av denna Fredagen! :)

Detta blev det iallafall. Skulle igentligen inte ha något.. -.-''

sko
ÅHH, har velat ha ett par turkosa tygskor sen jag vet inte när! Men aldrig hittat några. Men idag så! :)

ahahahah
HAHA, trodde aldrig att jag skulle äga ett par sånna här.. xD Hatade Haremsbyxor när dem "kom ut".. Hmm men men? Nu har jag iallafall ett par jag med!

:D




Ronneby Ronneby..

Åh jag kan bli på less på denna jävla staden! Eller ja människorna som bor här iallafall.. Alla verkar verkligen veta allt om än/alla. De har fördommar om allt och alla! De snackas hit och dit. Folk påstår sig veta hur man är fast de typ aldrig har träffat än, man kanske har växtat 2-3 ord på en fest och då vet dem tydligen hur ens beteende är? Jaha men vad trevligt. Då kanske man kan fria efter man har pratat med en person i en timme? om man nu kan läsa av en persons sett efter 3 ord. Ja blir så jävla irriterad, alla i denna jävla staden är så sjukt AVUNSJUKA! så de är helt sjukt. Om en person ser exempelvis bra ut då ska man kasta skit på personen för att man är avundsjuk. Istället för att ge personen en ärlig chans? Och ser personen fuckt up så ska man snacka skit om personen av den anledningen istället? Ge människor en ärlig chans, det har jag lärt mig. Du kommer ingen vart med att snacka en massa skit.

Ahja kände ba att jag var tvungen att skriva av mig, jag är inte personen som snackar skit om folk om jag inte har en anledning att göra det! Därför blir jag irriterad när man hör en massa BULLSHIT! Av människor som tror dem är något. Folk som tror dem känner en efter eventuellt man har bytt 2-3 ord med dem, oftast har dem ju inte ens gjort det. Men va fan? De är ju Ronneby, som sagt alla vet ALLT om alla? Am I right or am I right?

Ahja nu ska jag går ner till mina babees och kolla film och dricka te! Så man kanske kan bli på lite bättre humör igen!

Sovgott alla! ;D:D





Ut till skogen!

Snart åker jag och Jennie till Jossan som bor mitt i ingenstanns! ;) Nämligen blåningsmåla, haha. De finns typ ingen täckningen eller något där ute så kan inte garantera att de blir några mer uppdateringar idag. :p Men vi får se.

Men nu måste jag fixa mig, o.o Sov bara typ 1,5 timme mer än jag skulle? Hmm sova. <3

Puss så länge ;*:D





Hallå eller? :)

Hejhej bloggen, har haft fullt upp hela dagen därför jag inte har lagt upp något idag! Började med att mamma skrek upp mig vid ett tiden, för vi skulle ner till stan en runda.. Så vi drog ner till stan gjorde lite ärenden. Köpte bland annat ett par nya mjukisbyxor! <3 Menar jag har ju inga mjukisbyxor? xD Hmm.. Man kan inte ha för många mjukisbyxor! Men men, sen stack vi hem så hoppade jag in i duschen. Och direkt efter det så stack jag och Rickard ner till stan och käkade pizza. <3 Sen drog vi ut till Hasslö, och åkte ut med båten och fiskade med Rickards pappa. Blev en massa sill! :D Mumms! Sedan var de bara att skynda sig hem byta om och sen körde Rickard mig till Jennie så kollade vi film.. a iallafall jag? Hon somnade. xD Men blev en trevlig pratstund på vägen hem iallafall! :)

Lite bilder ifrån idag! :D Fisk-Moa! :D




:)
Man fick låna ett par riktigt snygga regn kläder! Byxorna var inte alls typ 20 storlekar förstora! :D Haha. De var verkligen enorma! :P

;D
Stefan! :D (Rickards pappa)

<3
Du & Jag. <3

:D:D:D
Moa..gillar..fisk..väldigt..mycket.. förmycket?

;o
FISK! <3

PK
Pk beroende..


:D





Nattmat <3

Och så var de mina avancerade maträtter! hihi (a)
:P

Vill ni veta den STORA hemligheten?! :D hihi klart ni vill? Menar detta är ju ba så avancerat!

Den till vänster:
Bröd,smör,ost,salt,salladskrydda och vitpeppar! SVIN GOTT! ;)

Den till höger(den skabbiga):
Bröd,smör,ost, och så fick jag någon lustig idé att pröva att lägga på vitlöksost.. xD Det blev misslyckat :( wäähää..

Näe nu ska jag krypa ner i sängen till en film.. Hmm och det blir filmen "Center stage turn it up" :)

Sovgott alla! :D
:D





Michael jackson död eller levande?

Har suttit nu i nog två timmar och kollat på massa videos om att michael jackson fortfarande lever.. Måste säga att de mest börjar bli skrämmande.. xD Speciellt de om att han ska ha klätt ut sig till "dave dave".. Gillar när de visar två olika  videos på "dave" där han i den ena låter precis som michael och i den andra som en helt annan person.. Dessutom är de lite småläskigt att se en video på en likbil som kör in i någon form av tunnel "gränd". Och en man som liknad micheal hoppar ut snabbt som fan. Och! bilder på en kvinna som sägs vara michael på hans egen begravning i Tv. Som ser precis ut som han och dessutom har ett adamsäpple? va fan är det liksom? och en jävla massa bilder där familjemedlemmar kollar rakt på denna "kvinnan" när de finns massa andra i "publiken".. Ah jag vet inte.. Men jag tycker de är lite små läskigt faktiskt! Speciellt det med Dave dave!


RENT SKRÄMMANDE VIDEO! Ni som vet hur Michaels röst låter hör nog att de "är" han. Eller iallafall låter jävligt likt honom! Och den andra rösten låter som vilken random som helst!


Denna videon är också jävligt läskig!

Dave dave är blåögd men på videon ser hans ögon väldigt mörka ut? Är inte de skrämmande nog liksom. xD ? Enligt mig har den "riktiga dave" en mycket större käke en den "dave" som sägs vara micheal! Samt att man ser stor skyllnad på hans öron! Ahja det finns hur mycket som helst!

:D





Film time

Nu ska jag och mamma kolla på film! Det blir filmen Hachiko. Som jag kommer att böla sönder till.. Började nämligen att böla till trailern! xD Hmm..



:D




Chacha bloggen? haha :D

Vaknade klockan 1 idag av att mamma skrek att ja skulle gå upp.. Sen gick jag och duschade och efter de följde jag med mamma till stan för hon skulle göra lite ärenden. Först var vi på soptippen och slänge en massa skit.. Så otroligt stökigt nu när vi renorverar! Efter de åkte vi till Woody och handlade lite. Och sen till Team sportia, sen skulle vi upp till Kim (min bror) och fika, men han var inte hemma så vi åkte hem. Och nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Skulle äta ute med tjejerna men de blev intställt. Så får väl se vad som händer. Fundera på att cykla ner till stan sen och sola.. Men får se.. Om.. jag.. orkar.. (a):D






Haft bloggen 3 dagar nu.

wäähä

Tycker det har gått åt fel håll idag. :/


Det får ni ändra på! :D sprid min blogg för faoun! ;) hihihi


Sådär jah! :D

rumxbb

Kanske ser lite halvdant ut på hyllan.. Men det är för jag sitter och väntar på att min kära morbror ska komma och hämta hyllan.. -.-'' Har nämligen nya grejjer under sängen som jag ska sätta upp direkt när han hämtat hyllan! :) hihi

Hmm? xD

Här satt jag och hade lite små tråkigt.. och undrade vad jag kunde hitta på.. Hmm.. sen kollade jag mig runt.. Och helt plöstligt såg jag att de fanns jätte mycket att göra.. (y) Japp bara att sätta igång.. xD wiihiiii.. xD

?xD

Eminem ft Rihanna - Love The Way You Lie


Hemsk låt, men endå riktigt bra!

Bara för att jag har världens underbaraste katt!

söööthhihih

Så underbart gullig!

Hemma igen.

Ahopp då har man varit på stan i ett par timmar. Har fixat en del saker, bland annat fixat tid för bilskolekurs den 25 augusti. Nicenice! :D Och så har jag äntligen pallrat mig ner till banken med, mitt kort hänger verkligen på trekvart så var tvungen att be om ett nytt! Så nu är de gjort med! Efter det så gick Babyy och köpte en kyckling kebab.. de fettot -.-'' hhii och jag satte mig på torget och käkade glass. Mumms! :) Sen efter de så drog vi upp till hjortan och kollade på Jennies och Åses lägenhet som de flyttade in idag, eller iallafall Jennie. Den va jätte fin. :)

Och nu sitter jag här och väntar på mat. <3:D






Godmorgon! :)

Har precis ätit frukost med mamma,isa och Hansa som också kom på besök. (Mammas vän) Nu ska jag gå upp i duschen och sen ska jag försöka orka fixa mig. (a) Sedan blir det ner till stan och göra en massa ärenden. Bland annat ska jag ner till bilskolan och kolla när nästa sån där "kurs" är. Så ja kan få börja övningköra någon gång! :D Hahah nu kommer trafiken att bli osäker vill jag lova!
:D
Ahja nu måste ja skynda mig, hihih syns ikväll o.o



Rickard och jag. :)

Du är tillsammans med? – Rickard Evaldsson
Hur gammal är han/hon? – 20
När fyller han/hon? – 27 april
Vart bor han/hon? – Ronneby
Har han/hon piercat sig någon gång? –  Massa olika ställen i öronen, ögonbrynet, båda bröstvåtorna, läppen
Har han/hon druckit någon gång? – Ja?
Han han/hon rökt? – Nej.
Vad har han/hon för färg på rummet? – Blått.
Vad skulle han/hon göra om han/hon vann en miljon? – Mycket :P
Har han/hon någon fobi? – Nepp
Är han/hon beroende av något då? – Mig påstår han! Haha
Är han/hon envis? – Nja tycker jag inte, inte på någon jobbig nivå, mest på skoj. För att reta mig :D
Vad gör han/hon på helgerna? – Om han inte är med mig festar han eller lanar. :P (GYMMAR)
Beskriv honom/henne med två ord?
– Finast, underbarast!
Skulle han/hon bli en bra pappa/mamma? – Om han skulle! Han skulle bli en jätte bra pappa.

Föll du för honom/henne direkt? – Hmm, jag vet faktiskt inte. :P
har du slagit honom/henne? – Bara på skoj :D
Du har roligt med honom/henne? – Absolut!  
Du skulle kunna bo med honom/henne? – Klart! Skulle vara en dans på rosor!
Du vet någonting om honom/henne? – Emg ja? xD hahaha
Du har gjort ett sugmärke på honom/henne? – Japp.
Säg ett ord du känner för honom/henne? – Tillit.
Vad är det bästa han/hon sagt till dig? – Vet inget så direkt. Men de han säger vet man att de är äkta.
Vad gillar du mest med hans/hennes utseende? – Hela han! Utstrållning till max!
Får du fjärilar i magen när du ser honom/henne? – Mjaaa xD
Är du svartsjuk på andra tjejer/killar? –Behövs inte. :P


Hur träffades ni första gången?
– Ö xD

Bor ni långt ifrån varandra? – Gatan brevid :P
När blev ni tillsammans? – 19/12-09
Hur länge har ni då varit tillsammans? Öh, hmm lite mer än 7 månader.
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? – Kände och kände?
Vad för slags filmer ser ni på tillsammans? – De mesta typ :P
Har ni sovit över hos varandra? – -.-’’ ? Nej aldrig... :)
Har ni bråkat någon gång? – Ja.
Vem håller fjärrkontrollen? – Kollar inte på Tv xD
Vad har ni gemensamt? – De mesta :P
Har ni samma åsikter om saker? – Hahha, a typ allt. :P
Planerar ni framtiden ihop? – Näe, inte mer än att Rickard ska försöka skaffa lägenhet. Men inte mer än så. :P Och att vi ska ha en katt. :D
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? – 3 och en halv vecka typ.
Har ni sagt "jag älskar dig" i verkligheten till varandra? – Ja.
Hur länge kommer ni vara tillsammans? – Tills känslorna rinner ut.

 :D





Ja! :D Hoppas det stämmer! :D

De hoppas vi på! :D

Fan vad glad jag blir om de kommer lite värme igen! Började nästan tro att hösten var påväg där ett tag. xD Jag missade på sätt och vis de där extremt varma veckorna som var. Eller ja, jag gick ute på kyrkan och krattade gångar och typ fick värmeslag. Haha så de va nästan så man önskade bort solen för de var extremt tufft och jobbigt att gå ute i 30 grader 8 timmar om dagen. :P Men men så nu när jag är ledig igen så tar jag gärna lite värme! :D

Flo Rida ft. David Guetta - Club Can't Handle Me



Sjukt jävla bra låt eller? :)

Påväg emot Lund :)

Då sitter man i bilen påväg till lund,har precis kört ifrån Karlshamn där vi ätit frukost. (a) donken <3 nu är det bara drygt två timmar kvar.:p och jag och rickard sitter och diggar med till låten "SMS med varandra" haha? Någon som minns den? 2002? Haha! Tjing sålänge :D:D





Hooking Up - Trailer


God kväll :)

Sitter och leker lite i photoshop, ska snart kolla på Hooking Up med babyy. Som verkar duktigt oseriös! Verkar ju till mesta dels handla om sex och de är ju alltid kul? haha. Sen blir de iallafall att sova för imon ska ja upp klockan 9 typ?! För vi ska åka till lund. Självmord? JA! :) :D





Cousin here.

Sandra här ;) Moas kusin.. Jag håller på att fixa hennes blogg :) hoppas ni gillar den!

Babyy <3


Gårdagens outfit ^,


Tjatja bloggen ;D

Tänkte att man kanske skulle börja att blogga lite för skoj skull. Får se vart det leder? Är ju ingen mening om ingen läser tillexempel. :P haha fail isåfall o,o

Idag har man mest tagit de lugnt, Östersjö igår ju? Skulle igentligen dit idag med, men inte så stor mening i detta vädret? Men igår var iallafall relativt skoj. :) Idag har jag och Babyy varit nere på Garlic house och ätit oxfile med potatisgratäng och peppar sås, duktigt gott! :P Imed att de inte blev något Östersjö och inget festande heller så ska jag och Babyy krypa ner i sägen och kolla film och käka en massa fett. :)

Puss! ;*:D





RSS 2.0