Gårdagen och dagen ;)


Nemen hallå :)


Gårdagen: Jag hjälpte som sagt Rickard att flytta igår, asså shit de var jobbigt! Först skulle vi hämta hans nya sängar på Jysk.. och jag BÄRDE! upp dem för alla de trapporna nästan själv! bbuhuuuu! (2 trappor typ x) och nej jag bar dem verkligen inte själv hiihhiihhihihi bara nästan.)

Sen skulle vi lasta hela jävla släpet med all hans skit (Ursäkta uttrycket men satan vad massa skit människan har.) Sprang iallafall som en galning, sen skulle vi ju göra om att ingen (y) wiihoo höhöhh. De ska ju in i lägenheten också.. Men då hade vi iallafall lite hjälp. :) Så vi var klara med att lasta in vid åtta tiden, så då kopplade vi in Tv:en och kollade på Idol :)

Men vi sprang typ som galningar i pauserna och fixade och hade oss. (Lägger upp bilder när allt är på sin plats, kommer bli super fint!) Vi stack där ifrån vid elva tiden och då var nästan alla lådor upppackade och sängramen var monterad och sängen bäddad och allt. Så tycker vi var jävligt flitiga faktiskt! :D När jag kom hemma vid halv tolv tiden så däckade jag dirren, därför jag inte skrev något igår.

Nu vet ni hur awesome jag är på att flytta iallafall! ;)

Nu strax kommer babyy så ska vi till Jysk och hämta hans Soffa som skulle kommit igår.. men som inte gjorde det! -.- Sen ska vi fortsätta att "flytta" grejjer. Så kanske inte blir något mer inlägg idag de beror på om han har internet och de åter stå att se! :P Hoppas att det finns och fungerar! :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0